Ανακοίνωση

Με βαθιά θλίψη, σας ενημερώνουμε ότι την περασμένη Παρασκευή η οικογένεια της Δέλτα 4 έγινε φτωχότερη. Ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, αφήνοντας πίσω συντετριμμένους φίλους και συνεργάτες μιας ολόκληρης ζωής.


Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Στις 25/05/2018 τίθεται σε εφαρμογή, ο GDPR (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων), ένας νέος κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απαιτεί από τις επιχειρήσεις να προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα, την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των κατοίκων της Ε.Ε. κατά τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στα κράτη μέλη.Εκπαιδευτική επίσκεψη του 1 ΕΠΑΛ Συκεών στη ΔΕΛΤΑ 4

Την Τρίτη 15/03/2017, στα πλαίσια του μαθήματος «Αρχές Logistics», πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη των Β’ & Γ’ τάξεων, του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων, του 1 ΕΠΑΛ ΣΥΚΕΩΝ στις εγκαταστάσεις μας.


Έναρξη Συνεργασίας με την TOYOTA MATERIAL HANDLING

Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 4 αγιασμός για την έναρξη της συνεργασίας με την TOYOTA MATERIAL HANDLING. Η ΔΕΛΤΑ 4 με χαρά υποδέχτηκε στην οικογένεια της το νέο μέλος και στηρίζει την ανάγκη της TOYOTA MATERIAL HANDLING για επέκταση της εφοδιαστικής της αλυσίδας με τη δημιουργία ενός νέου κόμβου.


1 2 3 4 
Επικοινωνήστε μαζί μας
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ LOGISTICS ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ACM
  • UKAS
  • AEO
  • COSMOCERT